logo.png

Ontdek ons vlijmscherpe werk

Ontdek ons vlijmscherpe werk

Projecten in de kijker

fotografie architectuur
fotografie product
fotografie industrie
fotografie architectuur
fotografie product

Sterker, scherper... Lenzer

 

Lenzer is een creatieve fotostudio in alle betekenissen van het woord. Wij helpen jouw bedrijf groeien dankzij professionele fotografie. 

 

Hoe we werken? Complexe strategieën en dure marketingtermen zijn niet aan ons besteed. We houden het liever to-the-point. Wij geloven in de kracht van een beeld dat schoonheid en overtuiging uitstraalt. Van fotografie tot fotorealistische rendering, van dronebeelden tot reclamefotografie.

Instagram

Wist je al dat je ons werk nu ook kan terugvinden in de nieuwe catalogus van @van_marcke? @loudordesign_studio ontwierp de INGRID badkamer speciaal voor Vika. Wij fotografeerden ze met veel zorg in onze studio. .
#photography #lenzer #phaseone #bathroom #design #loudordesign #jeanfrancoisdor #vanmarcke #vika #architecture #roeselare #hooglede
Onze laatste newsletter ging zonet de deur uit. Deze keer staat kunst centraal. Neem een kijkje in jouw mailbox of schrijf je via onze website in voor de volgende newsletters. .
.
#photography #lenzer #newsletter #art #artists #kunst #pietpeere #nickervinck #stephanieleblon #phaseone #reproduction
Shooting for Beeuwsaert Contruct! #photography #lenzer #lenzerphotographers #phaseone #location #industry #agro #contruction #fotografie #newproject #lovemyjob @beeuwsaertconstruct