Luchtfotografie. Met nadruk op fotografie

Lenzer zoekt hogere sferen op. Voor jou. Ontdek onze luchtfotografie. Stuur je professionele drone met high definition camera in de lucht voor een unieke invalshoek. Onze piloot en fotograaf staan klaar met hoogtechnologisch materiaal voor dat ene perfecte shot. Ready for take-off.


Luchtfoto's om van te dromen

Leuk is het sowieso, maar onze drone en luchtfotografie zijn geen speeltjes. Het is een verlengstuk als fotograaf. Een manier om op buitengewone plaatsen prachtige luchtfoto’s en -video’s te maken met een uitzonderlijk perspectief. Ter land, ter zee of in de lucht: wij vinden unieke composities, een sensationele lichtinval of een pakkend lijnenspel. Het is de Lenzer-gedachte. Ook als we van de grond gaan.


Vastgoed en bouw

Luchtfotografie met een drone is nieuw. Fotografie is dat niet. Lenzer heeft 20 jaar ervaring als fotostudio. Al 20 jaar zijn we gespecialiseerd in vastgoed en productfotografie. De bouwsector is onze tweede thuis – na het luchtruim en de studio, uiteraard. Dat is goed voor ons en goed voor jou. Want ervaring maakt het verschil tussen een leuk gadget en een indrukwekkend beeld.