logo.png

Quinze & Milan Athene

Het Parijse architectenbureau RPBW; Renzo Piano Building Workshop werkte samen met het Belgische designlabel Quinze & Milan werkte voor een nieuw prestigieus project in Athene.  Deze architect is onder meer bekend van het Centre Pompidou in Parijs, waar trouwens ook meubelen van Quinze en Milan te zien zijn.  

Het project omvat het nieuwe culturele centrum in Athene, dat op slechts enkele kilometers van de Acropolis ligt.  Daar zullen de Griekse nationale bibliotheek en de nationale opera hun nieuwe thuis vinden.

 

Quinze en Milan heeft al heel wat ervaring met publieke projecten en de speciale vraag die deze sector heeft.  Ze hebben ook met heel wat andere internationale architecten ervaring, onder andere Rem Koolhaas, Wiel Arets, Aha Hadid, … Dit bewijst dat Quinze & Milan zich al goed op de internationale kaart van designers gezet heeft.

 

Lenzer werd geselecteerd om dit prachtige prestigieuze project in beeld te brengen.  Wij deden dit met het grootste respect voor de architecten en designers.  De foto’s werden echte pareltjes.

QUINZE AND MILAN-220.jpg
QUINZE AND MILAN-418 foodtruck weg.jpg

Vragen? Suggesties?