logo.png
Hi res slaapkamer.jpg

Fotorealistische renders,

het verlengstuk op onze fotografie.

3D visualisaties

Naast fotografie kan je bij Lenzer ook voor 3D visualisaties terecht. Het ontstaan van onze 3D-afdeling is organisch gegroeid. Wij zien 3D dan ook als verlengstuk op onze fotografie.

 

Wil je jouw product reeds aan de man brengen maar je hebt nog geen fysiek product? Hoewel we heel veel kunnen met fotografie, kunnen we helaas niet toveren. Onze 3D-artist beschikt echter wel over deze gave. Hij zorgt ervoor dat je via fotorealistische 3D visualisaties toch jouw toekomstige klant kan overtuigen van jouw product.

 

Jouw product is wel reeds fysiek aanwezig? Ook dan kan het nog steeds nuttig zijn om voor 3D te kiezen. We kunnen ervoor opteren om een volledig beeld in 3D op te bouwen, of een combinatie te maken van 3D en fotografie. We bekijken graag met jou wat er mogelijk is.

 

3d1.jpg
animated-gif--stappenplan.gif

Waarom 3D?

 

 •  Prijsbesparend. Je hebt een breed gamma aan producten? Eens de basisscene goedgekeurd is, kunnen er makkelijk wijzigingen aangebracht worden aan kleuren, stoffen en structuren. Zo is 3D vaak voordeliger aangezien er van dezelfde basis vertrokken wordt. 
   
 • Flexibel. Je wil de ene kast op de achtergrond vervangen door een tafel? In fotografie zou dit betekenen dat er opnieuw geshoot moet worden. In 3D kunnen we dit vlot aanpassen.
   
 • Snel. Je hebt nog geen fysiek prototype? Je wil jouw product wel reeds aan de man brengen? In 3D kan er snel geschakeld worden.  We hoeven het prototype niet af te wachten alvorens beelden te maken voor jouw promotionele campagnes.

 

Samenwerken met Lenzer?
Top, we kijken al uit naar jouw project!

Nog dat extra duwtje nodig?
Hieronder vind je alvast enkele redenen waarom je voor de 3D-skills van Lenzer zou kiezen.

 

 • Door de kruisbestuiving met onze fotografen weten we hoe we tot fotorealistische visualisaties moeten komen.
 • Met levensechte materialentexturen en waarheidsgetrouwe lichtinval creeëren wij een virtuele render die niet meer te onderscheiden is van een foto.
 • Doordat we dagelijks bezig zijn met design en interieur volgen we de trends op de voet.
 • Je wordt betrokken bij het volledige proces. Op regelmatige tijdstippen wordt er feedback gevraagd.
 • Onze 3D renders passeren nadien onze in-house photoshopafdeling voor die laatste finishing touch.

Wil je meer weten?
Download hier ons stappenplan of neem contact met ons op.

keuken 02 stone + wit V2.jpg

Benieuwd naar meer?

Bekijk ons portfolio.