logo

Lenzer is een creatieve 3D- en fotografiestudio. Wij helpen jouw bedrijf groeien dankzij onze vlijmscherpe beeldcommunicatie.

Lenzer is bijna 30 jaar gekend als fotostudio. Ondertussen bouwden we al heel wat ervaring op en werkten we samen met heel wat fijne klanten. Om onze klanten extra service te bieden, breidden we begin 2018 uit met onze eigen 3D studio. Zowel in 3D als fotografie streven wij steeds naar beelden die zowel een visitekaartje zijn voor de klant als voor onszelf. We streven naar kwaliteit en zorgen dat jouw product zo goed mogelijk in beeld komt. Ons divers team van fotografen en 3D artiesten zien we als een meerwaarde. De samenwerking tussen beiden tilt onze beelden naar een hoger niveau.

STUDIO

Onze studio van 1000m2 is volledig uitgerust en biedt ook ruimte voor grotere settings en producten. Door onze grote infini van 600m3 is niets onmogelijk. Time is money? Daar zijn we ons van bewust, er kunnen tegelijk meerdere sets opgebouwd worden zodat er simultaan geshoot kan worden.

 

TEAM

Samen sta je sterker, daarom hechten we ook zo’n belang aan ons gevarieerd team van fotografen en 3D artiesten. Ieder heeft zijn/haar kwaliteiten, door onze krachten te bundelen komen we steeds tot het beste resultaat.

 

 

 

 

INHOUSE

Van fotografie tot postproductie tot onze 3D visualisaties, alles gebeurt inhouse, hierdoor hebben we de volledige controle over de kwaliteit van de beelden. Op zoek naar het geschikte model, styliste of visagiste? We helpen jou graag bij de keuze van de juiste partner.

 

 

CONCEPTBEPALING

Je wil nieuwe foto’s of visualisaties van jouw product maar je kan wel wat hulp gebruiken bij de uitwerking van het idee en bijpassend moodboard? We zijn steeds op de hoogte van de laatste trends en helpen graag. Samen komen we tot het passende concept.

 

EXTRA'S

Lenzer is makkelijk te bereiken en ligt op 5min rijden van Roeselare, er is ook voldoende parkeermogelijkheid voorzien.

Onze ruime studio beschikt over een keuken en afgesloten make-up ruimte. Indien gewenst verzorgen wij ook de catering tijdens de shoot.

 

 

VERHUUR STUDIO

Je wil onze studio huren voor een foto- of videoshoot? Dat kan! Neem even contact op met ons en we bespreken de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

Het Lenzer team

 

PETER bew

Peter
Fotograaf

QOYA bew

Qoya
Boekhouding

TINE

Tine
Fotografe

SYLVIE

Sylvie
Postproductie

 

GUILLAUME

Guillaume
3D artiest

 

MATTHIAS

Matthias
3D artiest & motion

 

 

Je hebt een project waarbij wij jou kunnen helpen?