logo.png

Goddeeris is uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf tot een volwaardige speler én specialist op de markt van industrial HVAC en industrial piping. Door hun sterke groei van de voorbije jaren, ontstond de nood naar een nieuw hoofdkantoor. Het ontwerp werd een samenwerking tussen DDM Architectuur en BHOOM.

Het landschapskantoor kan genieten van het uitzicht op de open ruimte aan de noordzijde en ook toezicht houden op het aan en afrijdend verkeer. Het laden en lossen gebeurt onder de luifels die een verbinding vormen tussen ‘achterbouw’ en de ‘voorbouw’ en die tevens de zoninval in de sterk beglaasde kantoorruimten beperken. Door het oplijnen van het gebouw met de perceelgrenzen en het afronden van hoeken volgens draaicirkels van het verkeer kon het afgeschuinde perceel maximaal worden benut.

P0018128.jpg
P0017942_2.jpg

Vragen? Suggesties?