logo

PSM ontwerpt armaturen waarbij de kwaliteit primeert, het design het stokpaardje is en het gebruiksgemak nooit uit het oog verloren wordt.

PSM kan altijd rekenen op de kwaliteitsvolle fotografie van Lenzer. Zo gaan we regelmatig op pad om architecturale realisaties in beeld te brengen die gebruik maken van de kwalitatieve verlichtingsarmaturen van PSM. Lenzer voelt zich in elk interieur thuis en zoekt steeds naar de beste manier om de verlichting in beeld te brengen. 

 

Deze keer waren we te gast bij Batsleer. Batsleer staat al 25 jaar bekend als specialist in gevelrenovatie, al dekt die term de lading al lang niet meer. Het bedrijf biedt namelijk een brede waaier aan expertise en een totaalpakket voor renovatie, van steigerbouw tot gevelreiniging en alle herstelwerken. Sinds een aantal jaar werpt het bedrijf zich bovendien steeds meer op als pleitbezorger voor een kwaliteitsverbetering van het betonreparatieproces. Daartoe biedt het hoogwaardige betonrenovaties op maat en dat onder begeleiding van een ervaren team van deskundigen.

PSM-BATSLEER-08
PSM-BATSLEER-49
PSM-BATSLEER-60
PSM-BATSLEER-76
PSM-BATSLEER-23

Vragen? Suggesties?