logo

Quinze & Milan Athene

Lenzer werd geselecteerd om dit prachtige, prestigieuze project in beeld te brengen. Met onze sterke ervaring in het fotograferen van architectuur, met ons professioneel oog voor detail en het respect voor de architecten & designers, konden we dit pareltje op de gevoelige plaat zetten.

Lenzer, uw partner in visuele beeldcommunicatie!

 

Het Parijse architectenbureau RPBW; Renzo Piano Building Workshop werkte samen met het Belgische designlabel Quinze & Milan voor een nieuw prestigieus project in Athene.  Deze architect is onder meer bekend van het Centre Pompidou in Parijs, waar trouwens ook meubelen van Quinze en Milan te zien zijn.  

Het project omvat het nieuwe culturele centrum in Athene, dat op slechts enkele kilometers van de Acropolis ligt.  Daar zullen de Griekse nationale bibliotheek en de nationale opera hun nieuwe thuis vinden.

 

Quinze en Milan heeft al heel wat ervaring met publieke projecten en de speciale vraag die deze sector heeft.  Ze hebben ook met heel wat andere internationale architecten ervaring, onder andere Rem Koolhaas, Wiel Arets, Zaha Hadid, … Dit bewijst dat Quinze & Milan zich al goed op de internationale kaart van designers gezet heeft.

QUINZE AND MILAN-200
QUINZE AND MILAN-220
QUINZE AND MILAN-418 foodtruck weg

Vragen? Suggesties?