logo

 

Lenzer steunt Stichting Pelicano.
U ook?

PELICANO_BROOD
PELICANO_FOOD_VLEES_002
PELICANO_FOOD_ZUIVEL_012
PELICANO_FOOD_FRUIT_011

Lenzer steunt Stichting Pelicano.

 

Ook met Lenzer willen we het verschil maken en bijdragen aan de maatschappij. Daarom steunen we met Lenzer Stichting Pelicano. Via het Pelicanofonds bestrijden we samen kinderarmoede in België en geven we kinderen alle kansen die ze verdienen. Daarnaast werkten we ook hun lokale campagne “Met Stichting Pelicano, elk kind aan tafel uit. Hiermee vraagt de stichting aandacht voor de situatie van kinderen tijdens de Week Tegen Kinderarmoede. Ook jij kan helpen kinderarmoede te bestrijden, hoe klein of groot ook, elke bijdrage telt. Doneer onderaan deze pagina en vul zo ook een boterhamdoos.

 

Elk kind heeft recht op dezelfde kansen.

 

Nog steeds groeit 1 kind op 5 in armoede op of riskeert het in armoede te vallen. Dat zijn ruim 500.000 kinderen in België. Al deze kinderen hebben door kinderarmoede geen heerlijk gevulde boterhamdoos en kunnen geen toffe naschoolse activiteiten doen. Vaak worden ze door hun armoede uitgesloten en gepest. Tijd voor verandering dus.

 

Stichting Pelicano gaat dagelijks de strijd aan tegen kinderarmoede in ons land. Elk kind heeft recht op dezelfde kansen en verdient hetzelfde: voldoende voedsel, gezonde leefomstandigheden, degelijk onderwijs en een geschikte vrijetijdsbesteding. Alle bijdragen gebruiken we om te voorzien in de basisbehoeften van deze kinderen: maaltijden, kleren, schoolgerief, doktersbezoek, maar ook lidgeld voor de jeugdbeweging of sportclub. Vanzelfsprekende dingen voor ons, maar niet voor hen.

 

Iedereen kan kansarme kinderen helpen. Jij ook.

Hoeveel, hoelang, hoe vaak … dat bepaal je zelf. Elke euro telt.

 

Elk bedrag gaat rechtstreeks naar de Pelicanokinderen.
Voor giften vanaf €40 ontvangt u een fiscaal attest.

 

Meer informatie: www.pelicano.be

 

Help mee kinderarmoede in België op te lossen
en vul ook een boterhamdoos.

Of wilt u als bedrijf in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ook Stichting Pelicano op een duurzame wijze ondersteunen? Neem dan contact op met Kristof De Boever, Head Of Corporate Funding bij Stichting Pelicano en hij werkt samen met u een passende campagne uit.

PELICANO_CAMPAGNE_GIF_1X1_1800